dimarts, 2 d’octubre de 2012

ens hi possem?

Ara farà un any i mig vaig proposar un projecte a l'AMPA per tal de dinamitzar a les famílies alhora de millorar l'ombra del pati de l'escola Salvador Espriu.
Arran d'aquest  primer document, l'Eduard el va desenvolupar i va crear un projecte que per uns motius o uns altres no ha acabat de funcionar, tot i que em sembla que va agradar i es vol tirar endavant.  :-)

Document original: https://dl.dropbox.com/u/117897/2011.proposta.arbrada.pdf

Ha passat el temps i després del gran joc de pistes de final de curs en el pati de l'hort i veient aquell gran espai, sense ombres, sense "racons", vaig pensar que podriem adaptar i millorar el projecte anterior cap a aquest pati.

Llavors parlant amb uns i altres vaig plantejar la idea de que potser seria interessant donar-li una volta i fer més gran l'hort alhora d'aconseguir racons per activitats i ombres .. en aquestes imatges intento expressar allò que em passava pel cap. .. convertir el pati de l'hort en un pati amb hort i més enllà..
Les possibilitats i les idees són moltes, racons per a contes, espai per a eines, ombres, educació en la natura,  però no tenia el temps personal per plantejar-ho, fins que una amiga em va enviar per email un slideshow fantàstic d'un projecte d'una escola de girona !!!noupaticastellum from CoCreable on Vimeo.

Nota per l'ampa: interessant reflexió d'aquesta escola: http://www.fapac.cat/webfm_send/1812

Penso que el  millor d'aquest projecte no és el pati en si, sino cóm s'ha realitzat...amb la participació i implicació de tothom!!

un somni? somni seria que puguessim engegar un projecte d'aquesta mida implicant a tota la comunitat educativa salvador espriu.. seria FANTÀSTIC...

Ens hi possem ???

1 comentari:

  1. Em sembla una idea fabulosa Dani.
    Però com qualsevol tasca, un projecte com aquest necessita de dues o tres persones fortament implicades, i d'altres que hi col·laborin més o menys assíduament, evidentment d'una manera desinteressada.
    Així doncs Dani i perdona pel gerro d'aigua freda, coneixent l'entorn de l'escola, em sembla que aquesta idea no tirarà endavant. No es pot comptar amb els (perdó, hauria de dir LES) "currants" de l'AMPA, que van molt plenes i no donen abast a portar les tasques de l'AMPA que ja estan institucionalitzades (extraescolars, socialització de llibres, fampas, blogg, consell, festes i demés.
    Tant de bo que m'equivoqui. Si és així, podeu comptar amb mi pels temes de jardineria.

    ResponElimina