dijous, 9 de febrer de 2012

Com sabeu, l'AMPA de la nostra escola està adherida al moviment SOS Badalona, que, canalitzat per FAMPAS-BADALONA, estem en continuu moviment durant aquest dies.

Sembla que hi ha hagut una coordinació per fer un moviment conjunt. L'AMPA ha rebut un email de convocatòria a on s'exposa els col·lectius convocants.

L'Educació PÚBLICA està en PERILL. I la nostre escola és PÚBLICA... .ergo.....

Podéu linkar per adheri-vos a títol personal o a títol col·lectiu.  ánim!


FAMPAS-BADALONA
Federació d'Ampas de centres públics de Badalona
Nº de Registre 604, Secció 2 , C.I.F. – G640735554 , R.M.E. 645
fampasbadalona@gmail.com  ,685850339 

Benvolgudes Ampas de Badalona,
 
Des de la FAMPAS-Badalona us convoquem a participar a la propera CONCENTRACIÓ de la COMUNTAT EDUCATIVA (Famílies, estudiants , professors i personal lligat a l'educació pública ) davant de la Generalitat de Catalunya ,organitzada per les organitzacions nacionals d'ampas, estudiants, professors i personal vinculat a l'educació pública que tindrà lloc el : 

Dissabte 11 de febrer, a les 17:00, a la Plaça Sant Jaume de Barcelona

Tota la comunitat educativa dels centres públics

 estem cridats a participar en la...

CONCENTRACIÓ "Per l’Educació Pública de Catalunya, cap retallada"

També us demanem l'adhesió a la convocatòria:

 
 
LA COMUNITAT EDUCATIVA DE CATALUNYA CONVOCA UNA MOBILITZACIÓ UNITÀRIA:
“PER  L’EDUCACIÓ PÚBLICA DE CATALUNYA, CAP RETALLADA ”
 
Front les continues retallades  que està patint l’educació pública amb el pretext de la crisi econòmica, la comunitat educativa de Catalunya fa una crida a les famílies, estudiants, professionals de l’educació,  i a tota la ciutadania a mobilitzar-se participant a la concentració del proper dissabte dia 11 de febrer a les 17 h per denunciar els efectes que estan tenint les retallades sobre el model educatiu públic, afectant les polítiques educatives, socials i laborals, vulnerant drets que posen en perill la igualtat d’oportunitats, la cohesió social i, per tant, el futur dels nostres infants i joves. No a l’aprovació del pressupost d'Ensenyament de la Generalitat per al 2012: és inferior al del 2007, tot i comptar amb 150.000 alumnes més. Reclamem per l’educació prioritat en la despesa pública  perquè és una de les claus per construir el futur.
 
Convoquem, doncs, a  les famílies, als estudiants, als professionals de l’educació  i a tota la ciutadania a mobilitzar-se concentrant-nos  a  Plaça Sant Jaume dissabte 11 de Febrer a les 17:00 h.
 
Cal dir PROU! No volem aquests pressupostos!
 
Col·lectius convocants (integrants del MUCE):
Associació d’Estudiants Progressistes (AEP)  - Associació de Joves Estudiants de Catalunya (AJEC) - Associació de Mestres Rosa Sensat (AMRS)   - Federació d’Associacions de Pares d’Alumnes d’Educació Secundària (FAPAES) -  Federació d’Associacions de Mares i Pares d’Alumnes de Catalunya (FAPAC) - Federació d’Ensenyament de CCOO - Federació de Moviments de Renovació Pedagògica de Catalunya (FMRPC)   - FETE-UGT  - Sindicat d’Estudiants (SE)  - USTEC·STEs (IAC).
 
 
Podeu fer la vostra adhesió a: 

1 comentari:

  1. Groguill@s, el proper dissabte 11 de Febrer

    Quedem a les 16.30h a Pl. de la Catedral

    Per no tenir els problemes d'altres convocatòries, on tot acaba col·lapsat..i es difícil per anar amb criatures i trobar a la gent del teu centre.

    Preguem feu difusió d'aquest punt de trobada GROG als vostres centres

    ResponElimina