dimecres, 23 de novembre de 2011

Dissabte 26 és GROC


Dissabte, 26 de novembre: "Construir escoles és construir futur"

La FaPaC organitza una jornada reivindicativa a Barcelona i d'altres poblacions sota el lema "Construir escoles és construir futur" per reclamar que les escoles en barracons no es perllonguin més de tres anys i perquè s'engegin les construccions pendents.

En els diferents actes simultanis es llegirà un manifest unitari i es recolliran signatures de suport a la reivindicació. Aquestes són fins ara les accions previstes; de la resta us informarem en els propers dies.       

BARCELONA: JORNADA LÚDICO-REIVINDICATIVA

         Lloc: Parc de La Maquinista, coincidint amb la Festa Major de Sant Andreu.
         Hora: a les 11h   CARTELL

Els barracots acostumen a ser un pas previ en el procés de creació de moltes noves escoles abans de comptar amb un edifici definitiu. Tanmateix, en ocasions, aquesta situació deixa de ser provisional i es perllonga en el temps. Aquesta és la situació que viuen moltes escoles arreu de Catalunya.

Davant d'això, la FaPaC convoca aquesta jornada reivindicativa i fa una crida a totes les AMPA de cadascun dels territoris a participar-hi per sumar esforços.

Les famílies afectades reclamen:

- Assegurar la qualitat educativa en igualtat de condicions que la resa de centres educatius amb espais comuns necessaris i instal·lacions adequades.

- Fixar un termini màxim de 3 anys per a la construcció i posta en marxa de l'edifici definitiu de l'escola.

Planificar des d'un començament el conjunt de les instal·lacions provisionals amb les màximes ampliacions necessàries per donar resposta a l'augment anual d'alumnes.

- Articular sistemes de participació de pares i mares i direccions dels centres amb l'Administració per a fer el seguiment i la gestió de les instal·lacions provisionals i també per participar en la definició del projecte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada