dilluns, 17 d’octubre de 2011

Dimarts 18 a les 20h - Formació famíliesHola a tothom,
Us remeto aquest correu que m'han enviat des l'Ampa del Lola Anglada. Es tracta d'una sessió de formació pels pares i mares per demà dimarts 18/10.
Intenteu fer difusió!!!Benvolguts companys,

us volem fer arribar la informació de la propera xerrada per a pares i mares que farem a la nostra escola. Serà el proper dimarts 18 d’octubre da les 20h a la Biblioteca. El tema que tractarem serà:

Bones pràctiques per a l’educació en família

La família és el context més important per educar i garantir el bon desenvolupament afectiu dels nostres fills i filles, però no sempre és fàcil.

Expressar els nostres sentiments, ser capaços de reconèixer els estats d'ànim dels nostres fills i filles, escoltar-los activament i establir pautes per a la negociació de normes i límits, són alguns dels elements que des de l'educació emocional es treballaran en la xerrada. Descobrireu la importància de mostrar comprensió i sensibilitat vers les emocions i obtindreu bones pràctiques per a l'educació en família.

A partir de la metodologia que es treballarà a la sessió, observarem les diferents realitats, compartint els neguits i satisfaccions, tot treballant propostes i pautes per a la educació dels nostres fills i filles.

La xerrada, gratuïta, s’inscriu al programa “Créixer/Aprendre amb tu” de la Generalitat de Catalunya.
 
Aquesta xerrada serà impartida per Margi Gual Izquierdo, assessora pedagògica.
 
Adjuntem també un cartell informatiu per si podeu fer difusió.
Salutacions,

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada