diumenge, 23 d’octubre de 2011

Blog obert de pediatria Badalona

Hola a tots, m'han passat aquesta informació, que van enviar a una escola bressol. Crec que podria estar bé que tots els pares ho sapiguéssin.   Es un blog sobre temes de salut i fa referència a edats entre 0 i 14 anys. A veure que us sembla...


Benvolgut / benvolguda,

Ens adrecem a la vostra escola per comunicar que des del Servei de Pediatria de Badalona Serveis Assistencials (BSA) s’inaugura avui, 18 d’octubre, Parlem-ne, un bloc sobre pediatria al servei de les famílies amb nens i nenes de 0 a 14 anys. L’equip de professionals mèdics i d’infermeria de Pediatria són els autors dels articles que periòdicament es publicaran al bloc, així com els encarregats de respondre aquells comentaris que els usuaris vulguin fer, sempre respectant la normativa de funcionament.

Parlem-ne és un bloc amb informació professional i fiable en temes de promoció de la salut pediàtrica. És un espai de diàleg per expressar les inquietuds i els dubtes dels pares i mares, escoltar les diferents opinions, compartir l’experiència i posar en comú el coneixement, en benefici de tots. Per aquest motiu, us convidem a visitar el bloc www.bsa.cat/pediatria o seguir-nos mitjançant el sistema RSS i fer les aportacions que considereu adients. També us preguem que feu difusió des de la vostra escola i ja sabeu... Parlem-ne.

Us adjuntem la nota de premsa sobre el bloc, així com un cartell informatiu del mateix.

Salutacions,

Equip Parlem-ne
Badalona Serveis Assistencials (BSA)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada